Last news in Fakti

16 Ноември, 2013 11:00 731 0

Мадански иска отнемане на лицензи на треньори от "А" група

  • мадански-
  • младежите-
  • отнемане на лицензи
Мадански иска отнемане на лицензи на треньори от "А" група - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на младежите Михаил Мадански с право се ядоса на колегите си от "А" група, които спират футболисти за националния отбор.

Селекцията на България до 21 години загуби драматично с 2:3 от Дания европейската квалификация в Стара Загора, с което се прости с шансовете си за Евро 2015.

Дни преди важния двубой ЦСКА и Лудогорец отзоваха свои играчи поради различни причини, а само часове преди старта на мача това стори и наставникът на Берое Петър Хубчев.

"Засега ще се въздържа от коментар по отношение на това, което се случва. Смятам, че вината е изключително в треньорите на клубовете. Постоянно плачат, мрънкат, недоволстват, оплакват се от съдиите.

Ще направя предложение, за което вече се консултирах. Ще поискаме отнемането на треньорски лиценз, защото никой не може да ме убеди, че президентът на Берое се е сетил снощи, че Иван Горанов му трябва. Не споменавам имена", сподели Мадански.

Селекционерът на младежите е доцент в НСА и е сред хората, които дават лицензи на всички родни треньори.

"Говоря за треньорите. Ревльовци, които само се търкалят. Допуснал съм някакви недоразумения да се правят на велможи във футбола, местни дерибеи, местни феодали смятат, че всичко им е позволено. Като човек, който им е проветрявал писмените работи, мога да кажа, че повечето от тях пишат „футбол“ с „Д“ по средата", коментира още Мадански.

Драматичната загуба от Дания специалистът коментира така: "Успяха да ни надхитрят в последните минути, нямам основания да не бъда доволен от отбора. Липса на агресия в средата на терена, това е основното. Дължи се на факта, че датският отбор в продължение на 1,5 година играят без промени. А ние отново днес трябваше да излезем в коренно различен състав."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА