Last news in Fakti

22 Септември, 2023 15:29 6 383 4

Деликатен скандал с Лудогорец и ЦСКА

  • футбол

ЦСКА помага срещу Лудогорец в Европа?

Деликатен скандал с Лудогорец и ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Преди мача от Лигата на конференциите Лудогорец - Спартак Търнава се появи статия на "24 часа", че треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е помагал на гостите при разузнаването на "орлите".

Срещата завърши 4:0 за Лудогорец.

"Орлите" победиха ЦСКА с разгромното 3:0 по-рано през сезона.

Тогава тимът на Маестро не показа добра игра. Деликатна тема ще е ако от ЦСКА помагат целенасочено на съперник на друг български тим в Европа.

Дали Ел Маестро може да бъде разграничаван от "червените" в такъв момент, защото има опит като старши треньор на Спартак Търнава? Всеки има право на мнение, демокрация е.

Друг въпрос е, че ако налице е била обстойна "червена" помощ за Спартак, то резултатът не е хубав за наставника на гранда от "Армията".

Макар колебливите мачове на Лудогорец и ЦСКА в ефбет Лига от началото на сезона - при сегашното футболно разпределение на силите в първенството, ако не последват драстични промени в зимния трансферен прозорец, лично за мен ще е сензация друг тим да влезе в Топ 2 на класирането за сезон 2023/2024.

А в ЦСКА се нуждаят от тактически корекции преди следващото дерби с Лудогорец.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо ли

    8 7 Отговор
    Където Ел Маестро е замесен, Лудогорец громи, затова и никой не му се сърди. Той е двоен агент.
  • 2 да да

    6 4 Отговор
    Два слаби отбора....
  • 3 Само луд може да се кръсти така

    8 4 Отговор
    Тоя освен че името му е смешно, прилича на карикатура покрай тъч линията. Да си смениш сръбското име и да се кръстиш Ел маестро. Пародия на човек.
  • 4 българин

    4 0 Отговор
    кой идиот дава пари в българия за футбол то е като да пращаш пари на марсианците има ли ги няма ли ги