Last news in Fakti

29 Септември, 2023 15:21 1 156 1

Пожарникари спасиха футболист

  • футбол

Играчът искаше да се самоубие

Пожарникари спасиха футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Ница - Алексис Бека Бека, който искаше да се самоубие от виадукт, бе спасен от пожарникари и вече е в безопасност. Информацията е на френската жандармерия, цитирана от RMC Sport, предава "Гонг".

Според първоначалните информации 22-годишният французин бил изпаднал в депресия, след като приятелката му се е разделила с него. По-късно обаче тази информация беше опровергана.

Бека Бека в продължение на 3 часа и половина заплашваше да скочи от виадукт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайо Байо

    0 0 Отговор
    Какво значи - да ЗАПЛАШВАШ , че ще се самоубиеш и то цели 3 часа ? Ако НАИСТИНА е искал да го направи , просто е щял да отиде и да скочи , без да алармира ! Стига глупости !