Last news in Fakti

30 Септември, 2023 13:12 1 128 2

Футболист от четвърта дивизия се определи за по-добър от Кейн

  • футбол

В определени компоненти

Футболист от четвърта дивизия се определи за по-добър от Кейн - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трой Дийни се определи за по-добър нападател от Хари Кейн. Бившият нападател на Уотфорд, който сега играе за Форест Грийн Роувърс (Лига 2), участва в подкаст, където изреди компонентите, в които той превъзхожда капитана на Англия.

"Може ли да играе с глава по-добре от мен? Не. Може ли да контролира топката по-добре от мен, когато има двама на гърба му? Не. Така че, когато печелите мач в 85-та минута и имате нужда от някой, който да се появи в игра, той не може да направи това, което мога аз."

Хари Кейн подписа с Байерн това лято, предава "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    2 0 Отговор
    Без да съм го чувал, без да съм го виждал, само по изказването, БАМ прави че е от джинса на Мпампе!

    Коментиран от #2

  • 2 Дийни легенда

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Пусни си последните минути на Уотфорд-Лестър и ще го чуеш много ясно.Иначе мен много ме кефеше докато беше в Уотфорд даже им беше звездата