Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 12:30 3 137 2

Tайсън Фюри: Преди две години наплясках мършавия задник с кльощавите крака като спагети

  • tайсън фюри-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс-
  • спорт

И двамата мъже продължават да се бият днес, като потенциалът за четвърти двубой не е далеч

Tайсън Фюри: Преди две години наплясках мършавия задник с кльощавите крака като спагети - 1

Tайсън Фюри е двукратен световен шампион в тежка категория - и в двата случая се е бил далеч от дома като аутсайдер. Големият мъж от Морекамб за първи път детронира дългогодишния шампион Владимир Кличко в Германия през 2015 г. - с единодушно решение противно на всички очаквания. След това Фюри изпадна в депресия и пристрастяване, а много фенове смятаха, че дните му на боец са приключили. Той доказа, че тази теория не е вярна, като се завърна през 2018 г. с една ясна цел - Дионтей Уайлдър.

Американецът държеше пояса на WBC в продължение на три години, нокаутирайки всеки мъж, който се осмеляваше да го предизвика, когато Фюри пътува до Лас Вегас в опит да го победи. Беше отбелязано спорно равенство със забележителен нокдаун в последния рунд, който позволи на британеца да покаже невероятната си сила. Реваншът не се нуждаеше от подобно нещо от негова страна.

Фюри - с новия треньор Шугърхил Стюард, който го ръководеше - преби Уайлдър през февруари 2020 г., като постигна нокаут в седмия рунд и завърши завръщането си.

Тази седмица той отпразнува двегодишнината от третия им двубой - още една победа с нокаут, но с малко повече проблеми от страна на Уайлдър, който на два пъти повали Фюри в четвъртия рунд. В социалните мрежи Фюри отбеляза, че е "напляскал мършавия задник с кльощавите крака като спагети".

Битката в тежка категория беше определена като една от най-вълнуващите на това поколение. Уайлдър за кратко обмисляше да се пенсионира след побоя, докато Фюри всъщност обяви, че е окачил ръкавиците, макар и за много кратко. И двамата мъже продължават да се бият днес, като потенциалът за четвърти двубой не е далеч.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фюри е шампион 8 години .

    1 1 Отговор
    кубрат го е бъз . уайдър ще падне . при професионалистите може 2 години да си почиваш . реклами, пари, наркотици, бой в кръчмите, платени жени . После се готвиш 5-6 месеца и за има няма час взимаш 50-100 милйона . е сега травматизъм има . шоу е , може и да е нагласено .
  • 2 Радостин

    2 0 Отговор
    Прав е Фюри, най-добрият боксьор в момента. Вземе ли всички пояси ще стане и един от най-великите в цялата история на бокса!