Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 18:20 1 385 0

Агентът на Тонали: “В момента той води най-тежката битка в живота си”

  • сандро тонали-
  • футбол-
  • серия а-
  • хазарт-
  • ювентус

Младокът страда от хазартна зависимост, потвърди агентът му

Агентът на Тонали: “В момента той води най-тежката битка в живота си”  - 1

След случая с обвиненията за нелегални спортни залози на Сандро Тонали, агентът на играча направи първо официално изказване по случая, в което разкрива подробности от зависимостта на младежа и трудностите, които му причинява комарът.

“Да, Сандро страда от хазартна зависимост, но се бори с това! Той играе в момента най-тежката битка в живота си и съм сигурен, че Тонали е способен да я спечели.

Тъжен е, в шок е заради този скандал. Надявам се поне този случай да спаси неговия живот, както и този на много други млади момчета. Сандро разбра, че трябва да се фокусира и да се изправи срещу този проблем.

Искам да благодаря на президента на Италианската футболна федерация Гравина, както и на Нюкасъл Юнайтед, които седят твърдо зад Сандро!

В момента той тренира с отбора и може да играе още в следващия кръг срещу Кристал Палас, ако разследването не се задълбочи”, съобщи агентът на играча Джузепе Ризо.

Автор: Йоан Паташев


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА