Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 11:02 1 842 5

Конър Макгрегър даде допингпробa, подари от своето уиски на тестващите

  • конър макгрегър-
  • допинг-
  • уиски-
  • спорт-
  • мма

Вчера бях тестван два пъти поотделно, и то в рамките на един час един от друг

Конър Макгрегър даде допингпробa, подари от своето уиски на тестващите - 1

Конър Макгрегър даде на агентите дошли да му вземат допинг проба бутилка от своето уиски, след като предостави проби за първи път от повече от две години. Миналата седмица бившият световен шампион в две категории отново влезе в групата за допинг тестове на USADA преди планираното си завръщане в битката срещу Майкъл Чандлър през следващата година.

Ирландецът не се е бил, откакто счупи крака си срещу Дъстин Поарие в трилогията им през юли 2021 г. Макгрегър се надяваше да заобиколи указанията на USADA, като направи само два теста, вместо да завърши стандартните шест месеца на задължително тестване, които бойците трябва да направят, преди да имат право да се бият. Исканията му не бяха удовлетворени и докато публикуваше видеоклип, на който се вижда на яхтата си Lamborghini, Макгрегър разкри, че USADA го е посетила, за да вземе проби от кръв и урина.

„Вчера бях тестван два пъти поотделно, и то в рамките на един час един от друг. Кръв и урина. И в двата случая бяха поискани и дадени по 3 проби. Те дойдоха на борда на яхтата ми. Посрещнах ги радушно. Дадох им една кутия „Кован ирландски стаут“ и едно „Правилно уиски“. Животът е хубав“, написа Макгрегър в Туитър.

Има вероятност Макгрегър да може да се бие още през януари, тъй като UFC реши да не подновява договора си с USADA от следващата година. Drug Free Sport International ще поеме процеса на събиране на информация по новата програма, което означава, че задължителните шест месеца тестване, които бойците трябва да преминат, може да отпаднат.

„За съжаление, в момента не знаем дали UFC в крайна сметка ще спази изискването за шестмесечен или по-дълъг период, тъй като от 1 януари 2024 г. USADA вече няма да участва в антидопинговата програма на UFC“, заяви Травис Тайгърт, главен изпълнителен директор на USADA. „Въпреки позитивната и продуктивна среща за подновяване на договора през май 2023 г., UFC направи обратен завой и информира USADA в понеделник, 9 октомври, че поема в друга посока“.

Макгрегър от днес е в България. Той ще посети събитието MAX FIGHT 56. То е тази вечер от 19,00 ч. в зала „Арена София“. Посещението му е заради ангажименти с рекламодатели.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇪🇺💯

    0 1 Отговор
    Само бла, бла, Конър е свършен, ние го знаем и той го знае, виж whisky- то
    е друга работа но да се върнем на боевете, в случаят че Конър има неблагоразумието да излезе с тия пирони в крака си и то по слабата част кракът му, още в първият мач ще му трябва носилка и ампутация на вече ненужното му ходило и глезен, та съсредоточи се Коняре на по хубавите неща в живота и не идвай да ма целуваш след като си ял пу - си братко.
  • 2 🇧🇬🇪🇺💯

    0 0 Отговор
    Може да донесеш и едно Правилно или Неправилно Whiskey.

    Животът е хубав Коняре :)
  • 3 123456

    0 1 Отговор
    Нещо много се оглежда плахо - да не мерне някъде Хабибчо !
  • 4 🇧🇬🇪🇺💯

    0 1 Отговор
    Единственият който може и е правил голям “comeback”, може би най добрият реално в тежка е Джордж Форман.
    Отваря Черква в която е Причар, събира Конгрегация, губи всичко, захваща се с Бокса отново и става отново Световен в Супер Тежка, печели милионите си отново след като губи всичко печели всичко наново, оставя Бокса и се връща в Черквата.

    Баща на пет деца, Божий Човек, Форман казва така че в името на Христос, Бог е по добре да загуби боят, че Йесу Христе е по важен отколкото победата в бокса.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.