Last news in Fakti

27 Ноември, 2013 11:24 752 0

Де Бур: Ние сме първият отбор, надиграл Барса

  • де бур-
  • аякс-
  • барселона-
  • шампионска лига

Холандският специалист похвали своите футболисти

Де Бур: Ние сме първият отбор, надиграл Барса - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Аякс Франк де Бур похвали футболистите си за успеха с 2:1 срещу Барселона, който съхрани шансовете на холандския гранд да играе на осминафиналите в Шампионската лига. 

''Велтман трябваше да се довери на вратаря и да не извършва фаула, при който получи червен картон. След изгонването му за нас стана трудно и опасно. Ние обаче показахме, че имаме лъвски сърца. Поздравявам футболистите, но също и феновете.
 
Искаме да прескочим групите, но за тази цел ще трябва да спечелим на "Сан Сиро" срещу Милан. Ще трябва да изиграем още един такъв мач.
 
Срещу Барселона направихме добри неща. През миналата година Байерн показа как трябва да се играе срещу каталунците. Смятам обаче, че ние поставихме Барселона под още по-голямо напрежение. Казах, че Аякс ще стане първият отбор, победил Барселона с игра. Обичаме да играем офанзивно", коментира Де Бур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА