Last news in Fakti

27 Ноември, 2013 13:53 1 046 0

Тата Мартино: Надиграха ни тотално!

  • барселона-
  • аякс-
  • шампионска лига-
  • мартино

Наставникът на Барса призна превъзходството на Аякс

Тата Мартино: Надиграха ни тотално! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Барселона Херардо Мартино не можа да намери обяснение за загубата на каталунците с 1:2 от Аякс в Шампионската лига.

"Трябва да анализираме не толкова загубата, колкото начина, по който играхме през първото полувреме. Именно тогава Аякс направи разликата и след това стигна до успеха. Те бяха по-бързи и по-добри в ситуациите "един на един". Аякс ни превъзхождаше във всички аспекти и логично победи. Не успяхме да покажем нашата идентичност и загубихме мача още през първото полувреме. За да разберем защо се получиха грешките, трябва да влезем в главите на футболистите. Не трябва да позволяваме това да се случи отново. Очаквах да си тръгнем поне с точка от Амстердам'', заяви Мартино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА