Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 08:30 1 229 6

Шампионската лига се завръща с осем сблъсъка

  • шампионска лига-
  • футбол

Като вълнуващи се очертават още първите два мача от 19:45 часа

Шампионската лига се завръща с осем сблъсъка - 1

Борбата в Шампионската лига се завръща с осем мача от третия кръг в груповата фаза. В днешния ден ще се изиграят срещите от групи “А”, “В”, “С” и “D”, сред които се открояват няколко интересни сблъсъка.

Като вълнуващи се очертават още първите два мача от 19:45 часа.

В единият от тях финалистът от миналия сезон Интер приема Ред Бул (Залцбург). Само точка дели двата тима, а и се сбъдват прогнозите, че тази група “D” ще бъде сред най-завързаните. Евентуален успех ще улесни задачата на тима на Симоне Индзаги, но италианците трябва да имат едно наум, защото съперникът спечели предишното си гостуване, наказвайки Бенфика насред Лисабон.

Точно португалският шампион засега е разочарованието, след като записа две поражения. Това задължава “орлите” да надвият Реал Сосиедад, а имат предимството, че срещата ще е на техния “Луш”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доста информативно

    4 0 Отговор
    а кои са тия осем мача остава да гадаем…

    Коментиран от #2

  • 2 Мими Кучева

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "доста информативно":

    Некви мачове.⚽🙉🥳🤡👍
  • 3 пишман мисирки

    0 0 Отговор
    след справка установих че “мачовете” за които сте писали че ще се играят в 19:45 всъщност е само един и е единствения за който сте писали от всички осем ?!? що за информация е това ?
  • 4 майстор

    0 0 Отговор
    “Естадио Луш”
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.