Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 11:02 1 909 1

Промените в Лудогорец започнаха

  • здравко здравков-
  • футбол-
  • лудогорец

Той ще влезе в щаба на новия старши треньор и ще отговаря за подготовката на вратарите

Промените в Лудогорец започнаха - 1

Промените в Лудогорец започнаха. Ръководството на българския шампион ще върне на работа в клуба бившия национален вратар Здравко Здравков, съобщава Gong.bg. Той ще влезе в щаба на новия старши треньор и ще отговаря за подготовката на вратарите. Здравков е един от най-добрите специалисти в България.

Очаква се днес Лудогорец да обяви новия старши треньор, като по непотвърдена информация това ще Георги Дерменджиев.

"Орлите" са недоволни от работата на предишния треньор на вратарите, който бе доведен от Ивайло Петев. Под негово ръководство Серджио Падт и Симон Слуга се намираха в доста слаба форма и допускаха груби грешки.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    3 0 Отговор
    Чичо Гошо този път ще се издъни. Лудогорец нямат класни футболисти като Марселиньо, Кешеру, Вандерсон и т. н. А и оформящата се смяна в БФС няма да е в тяхна полза.