Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 11:20 843 2

Феновете на ЦСКА: Търпението ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано

  • цска-
  • футбол-
  • фенове-
  • стадион българска армия

Привържениците информираха също така, че след петъчния мач на любимия им тим с Арда ще се насочат към Орлов мост в знак на протест

 Феновете на ЦСКА: Търпението ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано - 1

Организираните фенове на ЦСКА от фенклуба “Сектор Г” излязоха с позиция в официалната си страница във “Фейсбук” относно отлагането на реконструирането на стадион “Българска армия”. Привържениците информираха също така, че след петъчния мач на любимия им тим с Арда ще се насочат към Орлов мост в знак на протест.

Ето какво пишат от “Трибуна Сектор Г”:

Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

В петък след мача с "Арда" ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари...

САМО ЦСКА!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 3 Отговор
    Да изравняват това недоразумение със земята и да се махат колоните коли към него ежедневно и тълпите наркомани покрай т. нар. мачове. В София стига един стадион, за да има къде да се правят концерти, футбол отдавна няма. И той трябва да е някъде в покрайнините, както е нормално.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Най добре в Етрополе там да играят на чист въздух.