Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 13:00 1 148 6

Лудогорец официално обяви завръщането на Георги Дерменджиев

  • георги дерменджиев-
  • футбол-
  • лудогорец

За Дерменджиев това е трети период начело на разградчани, а за последно води националния отбор на България

Лудогорец официално обяви завръщането на Георги Дерменджиев - 1

Лудогорец официално обяви завръщането на Георги Дерменджиев като нов старши треньор на клуба. Специалистът застава на мястото на Ивайло Петев, който по-рано се раздели официално с "орлите". За Дерменджиев това е трети период начело на разградчани, а за последно води националния отбор на България. Дебютът на новия старши треньор на "зелените" ще бъде в предстоящия сблъсък с Фенербахче от групите на Лигата на конференциите.

Георги Дерменджиев е новият старши-треньор на Лудогорец. Решението за неговото назначение бе взето след спешни разговори, след като стана ясно, че Ивайло Петев няма да води Лудогорец.

Георги Дерменджиев поема Лудогорец за трети път. Под негово ръководство "орлите" станаха шампион на България три пъти (2014/15, 2015/16, 2016/17), а също така записаха най-големите си успехи в eвропейските клубни турнири, класирайки се два пъти в групите на Шампионската лига.

Като старши-треньор Дерменджиев е водил шампионите в 123 мача, в които е записал 77 победи, 30 равенства и 25 загуби във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бати Гошо

    5 3 Отговор
    пак до теб опряха!...Успех...
  • 2 каунь

    5 3 Отговор
    чичо Гошо турна уджобето мнооо вносни келеши! Хаирлия да му е!
  • 3 хахаха

    3 0 Отговор
    За последно бил водил националния отбор на България..... Извинете, ама това кога беше - вероятно преди повече от 5 г., щото загубих бройката на националните селекционери?! А от тогава, какво - безработен, на борсата, пенсионер, щрака 5 г. с пръсти и..... поема шампиона на България!? Абе добра добавка към пенсийката ще му дойде няколкомесечна /едва ли ще се задържи повече/ заплатка от не по-малко от 20, 30 бона на месец, нали! Така се "работи" в България, но важното е да назначим удобните хора!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хайде на хаирлия да е!

    3 3 Отговор
    Особено в първите години водения от него Лудогорец имаше облик на обигран отбор.Дано и сега успее да сглоби боеспособен отбор, играещ красив футбол.Попътен вятър!