Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 12:30 1 818 3

Франсис Нгану разкри какво е да бъде наставляван от живата легенда на бокса Майк Тайсън

  • франсис нгану-
  • майк тайсън-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Камерунецът има тежката задача да се изправи срещу шампиона в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри

Франсис Нгану разкри какво е да бъде наставляван от живата легенда на бокса Майк Тайсън - 1

Бившият шампион на UFC в тежка категория, Франсис Нгану, разкри за mmafighting.com какво е да бъде наставляван от живата легенда на бокса Майк Тайсън. Камерунецът има тежката задача да се изправи срещу шампиона в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри. Битката е насрочена за десет рунда и ще се изиграе тази събота (28.10) в Рияд, Саудитска Арабия. За да бъде оптимално подготвен за Фюри, Нгану се позовава на опита на Железния.

“Той е много строг. Постоянно говори за обем на ударите и преса. Той иска да се чувствам наистина изморен след тренировка”, споделя нокаутьорът. Нгану допълва, че ако Фюри е подразнен от това, че Майк Тайсън не е в неговия ъгъл, това си е “негов проблем”.

Краля на циганите заяви в една от пресконференциите преди сблъсъка в Рияд, че не е особено щастлив, че боксьорът, на когото е кръстен, ще стои в ъгъла срещу него.

“Не ме интересува от какво се дразни Фюри. Така работи тази игра. Понякога някого, когото обичаш, се бие срещу твой приятел. Понякога твой приятел се бие срещу някого, когото харесваш. Може би, ако не ставаше въпрос за мен, Майк Тайсън щеше да е в ъгъла на Фюри”

В битката в Саудитска Арабия този уикенд няма да бъде заложена титлата на Тайсън Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    1 0 Отговор
    Обяснил ли му е как най-лесно може да отхапе ушите на съперника?
  • 2 Киркор

    3 0 Отговор
    Нгану ще направи тежък нокаут на Фюри и а аз ще взема от 2000лв залог - 250 000лв.

    Коментиран от #3

  • 3 Хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Киркор":

    Ти ще си останеш беден чикидж@, ако продължаваш с хазарта