Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 12:55 830 2

Златан знае, че е най-добрият

  • златан ибрахимович-
  • псж-
  • олимпиакос-
  • златната топка-
  • шампионска лига

ПСЖ победи Олимпиакос с 2:1, а Ибрахимович вкара първия гол

Златан знае, че е най-добрият - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

След отпадането на Швеция на баражите за Световното в Бразилия, имаше известни страхове и съмнения, че формата на Златан Ибрахимович може значително да спадне в следствие на „шамара“ от Кристиано Роналдо, нанизал хеттрик в Стокхолм. Шведският национален обаче не само не падна духом, но и показа, че е сред най-добрите.

През уикенда Златан помогна на Пари Сен-Жермен да победи Реймс с 3:0 в местното първенство, а снощи вкара първи гол за тима си срещу Олимпиакос, утвърждавайки статуса си на един от най-качествените нападатели в модерния футбол.

Веднага след срещата 32-годишният таран изрече поредната култова фраза, заявявайки категорично, че не се нуждае от „Златната топка“, за да знае, че е най-добрият.

„През първото полувреме играхме по-добре. Важно беше да победим, защото играхме и с човек по-малко. Показахме дух и характер, борихме се до последно. За другите играчи изглежда е много важно да спечелят „Златната топка“. Аз много добре знам какви качества имам и не се нуждая от наградата, за да си кажа, че съм най-добрият“, каза Златан Ибрахимович.

Неговият отбор се класира на първо място в група „C“ на Шампионската лига и гледа смело към осминафиналната фаза на турнира.

„Дали Ибрахимович е най-добрият играч на груповата фаза? Да, може да кажете това. Той отбеляза много голове и изигра огромна роля за класирането ни. Много е важен за нашия отбор. Златан е голям характер и удивителен играч. Има много качества, а освен това е прекрасен човек“, заяви пред Goal.com холандският играч на ПСЖ Ван дер Вийл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    0 0 Отговор
    Най добрият представител на индийските племена във футбола ?
  • 2 мечока

    0 0 Отговор
    Сам ще се о.ере, даже вече започва