Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 12:30 2 290 9

Тайсън Фюри се гордее с "любовните си дръжки"

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Фюри в никакъв случай не е смятан за мускулест мъж, но въпреки това телосложението му го е довело до огромни успехи на ринга

Тайсън Фюри се гордее с "любовните си дръжки" - 1

Тайсън Фюри казва, че „любовните му дръжки“ го отличават от останалия свят, и би отказал да има повече мускули, за да ги запази. Носителят на титлата на WBC в тежка категория е само на няколко дни разстояние от срещата си с бившия шампион на UFC Франсис Нгану в техния кросоувър сблъсък. Боят е в събота в Рияд, Саудитска Арабия.

Фюри в никакъв случай не е смятан за мускулест мъж, но въпреки това телосложението му го е довело до огромни успехи на ринга. Той се гордее с „любовните си дръжки“ и настоява, че те няма да изчезнат преди срещата му с Нгану. Циганския цар иска да се придържа към своята формула за победа, казвайки пред Daily Mail: „Хубаво е да имаш хубаво тяло. Бих искал да имам добро тяло. Но не се надявам да имам добро тяло. Тренирам вече повече от 20 години и все още нямам добро тяло. От 12 седмици съм в тренировъчен лагер, живея като монах, и все още нямам добро тяло“.

„Нямах добро тяло, когато бях в тийнейджърска възраст, така че няма значение, че навършвам 40 години. Но единственото нещо, което научих, е, че това не е състезание по бодибилдинг. Въпреки че не изглеждам като човек, който може да изминава дълги разстояния или да бяга по 20 мили, аз съм човек, който може да прави това – да се боксирам“.

„Мисля за себе си като за старомоден тип човек, който може да влезе там и да се бие, няма значение как изглеждам. Важното е да постигна победата. Ако имах десет плочки и изглеждах като Адонис - напълно невероятно, и не спечеля, е безсмислено“.

„Така че наистина не ми пука за това, че съм дебел. Всъщност приемам това да съм дебел, защото паласките ми ме отделят от останалия свят. Никога не е имало хора като мен и никога няма да има. Това ме прави толкова издръжлив и това ме прави мен. Ако ми кажете: „Тайсън, ще ти дадем възможност да се отървеш от мазнините по теб и ще ти осигурим само мускули“, няма да се възползвам, защото това не съм аз“.

Фюри напълня в разгара на психическите си проблеми, но влезе във форма за завръщането си. „Сега съм дебел, бях дебел като бебе и ще бъда дебел на смъртния си одър. Всички сме дебели. Хюи е дебел, Шейн е дебел, баща ми е дебел и дори майка ми е дебела. Надявам се, че тя не гледа това. Но ние сме дебело семейство“.

„Брат ми Хюи тренира много. Той тича, тренира, боксира се. Аз съм същият. По два-три пъти на ден, в лагера или извън него, но винаги съм бил дебел. Дори когато отслабнах до 107 кг все още имах любовни дръжки. Това е моята запазена марка със сигурност“.

Не е чудно, че Фюри иска да се придържа към своя начин на живот, като се има предвид непобеденият му рекорд от 33 победи от 34 мача и само едно равенство.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не мога да

    6 0 Отговор
    си спомня някога да съм го видял с травми по лицето . другите им се пукат вежди , кървят носове, зачервяват им се око или и двете . Това показва за какво . не го натискат опонентите достатъчно . не могат . добра защита и бързи реакции . боксьорско шкембе имаше и пулев , но го накараха да слабее .
  • 2 Такъв е..

    5 0 Отговор
    Важното е да се харесваш такъв какъвто си и да ПЕЧЕЛИШ.Тайсън Фюри е от малцината избрани..
  • 3 Селянин

    8 1 Отговор
    Разликата между истински силен мъж и химик тестостеронец с мускули от вода.
  • 4 Aлфа Bълкът

    8 0 Отговор
    Да има къде да се държи Нгану.
  • 5 🇧🇬🇪🇺💯

    2 0 Отговор
    Фюри е пич, и гоуема горила.
    Явно боят (бокса) му трябва така както на някои не изпускат Турски Сериал по БТВ.

    Това е което го държи във форма.
  • 6 Хамстера

    3 0 Отговор
    По скоро пишеше, родил съм се дебел и ще умра дебел ...
  • 7 пояснение

    4 0 Отговор
    Има такава порода мъже . Под двата пръста сланина , имат истински железни мускули.

    Коментиран от #8

  • 8 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "пояснение":

    При Анди Руис пръстите са повече, но също е машина
  • 9 Никос

    0 0 Отговор
    Не е вярно, като млад беше във форма, вижте старите му битки, когато още имаше коса, за мен е оправдание, няма хормонално заболяване. Той е добър боксьор, но не обръща внимание на здравето си, пие и яде както си иска и от време на време някоя дрога.