Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 14:00 1 288 7

Адвокатът на ЦСКА: Ситуацията е абсурдна!

  • цска-
  • станислав трендафилов-
  • футбол-
  • стадион българска армия

Той начерта очаквания от клуба сценарий, ако жалбоподателят Николай Веселинов не оттегли исканията си, както се надяват "червените"

Адвокатът на ЦСКА: Ситуацията е абсурдна! - 1

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира поредното потенциално забавяне на проекта за реконструкция на стадион "Българска армия". Той начерта очаквания от клуба сценарий, ако жалбоподателят Николай Веселинов не оттегли исканията си, както се надяват "червените".

Юристът е сигурен, че съдът изобщо няма да разгледа жалбата и ще я отхвърли. Това обаче не значи, че нещата ще се случат бързо.

"Ситуацията наистина е абсурдна. Надяваме се и наистина има възможност този жалбоподател да си оттегли жалбата, за да не се изпраща тя в съда. Защото там ще се развие процес, при който чисто юридически той би трябвало веднага да я върне, тъй като е пусната срещу необжалваем акт. Тоест е недопустима процесуално.

Така че единственият възможен ход на съда е да не разглежда и да върне тази жалба, но лошото е, че когато го направи, това връщане ще подлежи на обжалване пред Върховния съд. Съответно той ще потвърди решение му. Само че знаете, че това отново е свързано с процесуални срокове, със заплащане на такси, които този човек няма да заплати, ще го търсят да го направи. След това пък няма да си преподпише жалбата от юрист и адвокат, пак ще му я върнат", коментира Трендафилов пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 19 Отговор
    Литекс не е цска , никой няма да даде на Ганчев да прави стадион на МЕНТЕТО в София разберете го това.

    Коментиран от #5

  • 2 Диамантената ръка

    3 10 Отговор
    Човекът с жалбата чака хонорар да я оттегли, ама никой не се сеща...

    Коментиран от #7

  • 3 Лафчис 2016

    13 1 Отговор
    Вземай си апчетата редовно.
    Иначе объркваш стихотворенията.

    Коментиран от #4

  • 4 Шизофен 1914

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лафчис 2016":

    Готов съм всеки ден да казвам по едно стихотворение.
    Само и само да спрат строежа на стадиона.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Питанка

    2 10 Отговор
    Кандидатът за кмет на Червено село под-мокри ли пенюара?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.