Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 09:36 654 2

Тен Хаг: В ДНК-то на Юнайтед е всичко да се получава по трудния начин...

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • фк копенхаген-
  • футбол

Английският гранд се наложи с 1:0 след попадение на Хари Магуайър, а Андре Онана спаси дузпа в последните секунди за първата победа на тима в Шампионската лига

Тен Хаг: В ДНК-то на Юнайтед е всичко да се получава по трудния начин... - 1

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изхаби много нерви в мача срещу ФК Копенхаген. Английският гранд се наложи с 1:0 след попадение на Хари Магуайър, а Андре Онана спаси дузпа в последните секунди за първата победа на тима в Шампионската лига.

“Всичко се получава по трудния начин. Мисля, че това е в ДНК-то на Манчестър Юнайтед. Много драматиен мач. В края бяхме максимално изнервени, но постигнахме желания резултат”, коментира Тен Хаг.

“Създадохме няколко положения, от които не се възползвахме. Хубаво е, когато защитник се включи в предни позиции и вкара гол. Подаването на Ериксен беше блестящо. Можехме да вкараме и повече голове. Доволен съм, че победихме и не получихме попадение”, продължи нидерландецът.

“Когато съдията даде дузпа за ФК Копенхаген, трябваше да се примирим и да чакаме Онана да спаси. Той направи точно това по великолепен начин. Зная колко добър е Андре, в Юнайтед той просто трябва да го демонстрира във всеки мач. Ако е с правилната настройка и е концентриран, ще играе”, обясни Тен Хаг.

“Ще мислим мач за мач. Лесни такива няма. Съперникът игра организирано и ни коства доста усилия да стигнем до победата. В Дания също ще е трудно, особено ако не играем на високо ниво. За да излезем от групата, са ни необходими поне още две победи”, каза наставникът на “червените дяволи”.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    2 0 Отговор
    Като съм гледал Сър Фъргюсън как мачкаше и взе 20 титли и някоя Шампионска лига, май само в жалкото ДНК на Хег всичко е трудно! Безподобен аматьор , който заради болно его, завист и комплекси се изгаври с легенда като Роналдо и пожъна най омерзителната серия в историята на клуба! Галош!
  • 2 Хитпан

    1 0 Отговор
    На тоз Плешивият няма ли щой да му бие шута.