Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 14:30 947 2

Нюкасъл е заплашил Милан със съдебно дело за милиони

  • сандро тонали-
  • милан-
  • нюкасъл-
  • футбол-
  • дело

Очакванията са днес италианският национал официално да бъде наказан във връзка със скандала със залагания, който се разрази в местния футбол в последните седмици

Нюкасъл е заплашил Милан със съдебно дело за милиони - 1

Нюкасъл е заплашил със съдебно дело за милиони Милан заради предстоящото наказание на Сандро Тонали, твърди на днешните си страници “Кориере дело Спорт”. Очакванията са днес италианският национал официално да бъде наказан във връзка със скандала със залагания, който се разрази в местния футбол в последните седмици. Самият Тонали вече е признал, че е правил незаконни залози и на мачове на Бреша, и на такива на Милан по време на престоя си във всеки един от тези клубове. Той и неговите адвокати от няколко дни преговарят за сделка с местната прокуратура, като се очаква той да отнесе между 10 и 12 месечна забрана да играе футбол.

Именно поради тази причина от ръководството на “свраките” обмислят със своя правен екип възможността да заведат дело срещу Милан, тъй като ще бъдат ощетени със сериозни суми по собствените им изчисления. Тонали бе привлечен на “Сейнт Джеймсис Парк” през лятото срещу 70 милиона евро именно от “росонерите”, но сега перспективите са той да не може да бъде използван повече от година. Английският клуб обаче ще трябва да докаже своите подозрения, че от Милан са били наясно с проблема, което няма да е лесна задача.

Нюкасъл почти сигурно ще спре заплатата на Тонали за срока на наказанието. В момента той получава по около 8 милиона евро. Това е в разък контраст с решението на Ювентус в казуса с Николо Фаджоли. От “старата госпожа” взеха решение да плащат на играча и той да продължи да тренира с първия тим докато тече наказанието му.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 0 Отговор
    В българското първенство няма и един, който не залага. Дори и пацаните от ДЮШ забетват 24/7.
  • 2 Дам

    1 0 Отговор
    Ще поемат разноските по делото, то така се доказват тия работи ;)