Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 09:30 1 522 1

Андриан Краев отива при Филип Кръстев в САЩ?

  • адриан краев-
  • футбол-
  • левски-
  • фк лос анджелис-
  • филип кръстев

Любопитното е, че договорът на баткото изтича също като на Анди - през юни догодина

Андриан Краев отива при Филип Кръстев в САЩ? - 1

Американският ФК Лос Анджелис има интерес към халфа на Левски Андриан Краев, стана ясно вчера. Капитанът на “сините” все още не е подновил договора си с клуба, което поражда множество спекулации за бъдещето му, пише “Мач Телеграф”.

24-годишният Краев е попаднал в полезрението на американския отбор, където от лятото играе бившият му съотборник на “Герена” Филип Кръстев. Отделно, той е имал разговор по темата с брат си Божидар, който пък е на другия край на планетата - в далечния Уелингтън Финикс от Нова Зеландия. Смята се, че именно Божидар настоява брат му да напусне България и да се отправи в САЩ.

Любопитното е, че договорът на баткото изтича също като на Анди - през юни догодина. Имало вариант обаче две години по-големият Божидар да остане на новозеландска земя, като удължи контракта си. Неговият тим е част от футболния елит на австралийското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ходи

    2 0 Отговор
    И Кръстев и Краев не можаха да се развият като добри футболисти