Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 08:30 1 059 0

Халф на Ливърпул с изявление за случващото се с отвлечения му баща

  • ливърпул-
  • луис диас-
  • футбол

Родителите на 26-годишният футболист бяха отвлечени в нощта на 29 октомври

Халф на Ливърпул с изявление за случващото се с отвлечения му баща - 1

Халфът на Ливърпул Луис Диас излезе с изявление относно ситуацията с отвличането на баща му в Колумбия.

Родителите на 26-годишният футболист бяха отвлечени в нощта на 29 октомври. Майката на Диас бе спасена почти веднага, но баща му все още е в плен. По-късно бе съобщено, че бунтовниците от от Националната освободителна армия АLN на Колумбия са отговорни за отвличането на баща му.

„Сега не говори футболистът. Сега говори Лучо Диас, син на Луис Мануел Диас, Мане, баща ми, трудолюбив човек, стълбът на семейството... сега е отвлечен. Моля ALN да освободи баща ми възможно най-скоро. Моля и международните асоциации да работят по това, за да гарантират свободата му. С всяка секунда, с всяка минута се тревожим все повече и повече. Нямаме дума, за да опишем ужасните чувства, които изпитва семейството ни и това няма да мине, докато той не се прибера у дома“, споделя Диас.

„Умолявам ви да освободите баща ми веднага, като уважавате неговата честност. Искам да благодаря на всички колумбийци, както и на международната общност за подкрепата“, допълва футболистът в изявление публикувано в социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА