Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 19:00 2 906 0

Дионтей Уайлдър с нови критики към Антъни Джошуа и неговия екип

  • дионтей уайлдър-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Той поиска 50 милиона долара и ние ги осигурихме, а след това не прие офертата

Дионтей Уайлдър с нови критики към Антъни Джошуа и неговия екип - 1


Бронзовия бомбардировач Дионтей Уайлдър отново разкритикува Антъни Джошуа и най-вече неговия екип. Двамата ще излязат на ринга в Рияд на 23-и декември, но не един срещу друг. Британецът Джошуа ще има за съперник шведа Ото Валин, докато американецът ще се боксира с новозеландеца Джоузеф Паркър.

Уайлдър говори пред Mail Sport защо двамата не се изправят един срещу друг в Саудитска Арабия: "Той поиска 50 милиона долара и ние ги осигурихме, а след това не прие офертата"

Американският боксьор не обвинява изцяло Джошуа, а намеси и неговия екип и промоутърите - "Matchroom".

"Затова те не оставят Джошуа да говори сам, защото обикновено като го прави се изпуска и казва нещо, което не се харесва на хората му. Неговите мениджъри го задържат от това да се бие с мен. Вече шест години се опитваме да направим този бой, а той е боец. Неговите хора не искаха да приемат предложенията", допълни Уайлдър.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА