Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 12:30 2 016 4

Майк Тайсън: Залагам на Фюри, ще се справи с Усик!

  • майк тайсън-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • олександър усик-
  • александър усик

Фюри и Усик ще спорят за статута на безспорен шампион при най-тежките в Рияд, Саудитска Арабия

Майк Тайсън: Залагам на Фюри, ще се справи с Усик! - 1

Бившият безспорен шампион в тежка категория в професионалния бокс Майк Тайсън е на мнение, че Тайсън Фюри ще се справи с Александър Усик в предстоящата битка помежду им на 17- февруари, 2024-а.

Фюри и Усик ще спорят за статута на безспорен шампион при най-тежките в Рияд, Саудитска Арабия. Дългоочакваният боксов дуел трябваше да се изиграе през декември, но бе отложен, тъй като Краля на циганите имаше тежка среща в десет рунда с бившия шампион на UFC Франсис Нгану. Британецът падна в нокдаун в третата част, а освен това и получи аркада и няколко синини по лицето.

“Не трябва да се фокусираме върху това какво се случи в битката Фюри-Нгану. Той все още е шампион. Направи страхотна вечер и даде възможност на Франсис да покаже кой е. Всички имаме лоши дни на ринга и това просто не беше най-доброто представяне на Фюри. Битката с Усик ще бъде интересна. Мисля, че Тайсън ще покаже надмощие със сила и затова залагам на него. Ще се докопа до Усик и ще го бие победи със сила” , заяви Железния пред Fight Hub TV.

Майк Тайсън бе пряко въвлечен в изминалия сблъсък между Нгану и Фюри. Живата легенда на бокса беше треньор на камерунеца за битката. Той бе и един от основните поддръжници на ММА боеца и един от малкото, които публично заявиха преди битката, че Нгану има шанс на ринга срещу Фюри.

В крайна сметка, един от тримата съдии на двубоя даде победата на боеца Хищника, но това не бе достатъчно, за да надделее над Фюри в крайния резултат.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    5 3 Отговор
    Да фърли един бой на Зеленко,и ние го чакаме!
  • 2 Хаха

    5 2 Отговор
    Усик е комик като шефа си. С тоя перчем мяза на някво куко
  • 3 хех

    3 3 Отговор
    Усик има повече победи в бокса от двамата тайсъновци взети заедно.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 4 Отговор
    Украинецът е по издържлив и по бърз.Този англичанинътима основен похват да ляга върху противникът си и да го изтощава с туловището си.това в този мач няма да мине и тайсън ще загуби вероятно по точки,защото този украинец надали ще го уцели няколко пъти здраво в брадата!