Last news in Fakti

8 Декември, 2013 11:00 1 590 0

Бербатов отива в Арсенал?

  • димитър бербатов-
  • фулъм-
  • арсенал-
  • трансфер-
  • слухове

Арсенал се нуждае от нов нападател, за да поддържа живи надеждите за титла на Острова, както и за добро представяне в Шампионската лига

Бербатов отива в Арсенал? - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Бъдещето на Димитър Бербатов е неясно. Единственото, което можем да твърдим с убеденост, е, че то няма да е на „Крейвън Котидж”. Лондонският Фулъм е на предпоследна позиция във временното класиране, а българският нападател има само 1 гол от началото на сезона във Висшата лига. Дори феновете на клуба се обърнаха срещу играчите, което може да означава едно – Бербатов не е щастлив в Лондон, време е за промяна.

Според местното издание „Дейли мейл” от ситуацията ще се възползва водачът във временното класиране Арсенал. Мениджърът на „топчиите” Арсен Венгер обмисля трансфер на Бербатов още по време на януарския прозорец. Французинът се е съгласил, че се нуждае от нов нападател, за да поддържа живи надеждите за титла на Острова, както и добро представяне в Шампионската лига.

Венгер обаче не иска да харчи много пари за трансфер и да нарушава хармонията в съблекалнята. Изведнъж на радара се появява Димитър Бербатов.

Въпреки слабата форма на 32-годишният българин, той може да пасне на стила на игра на Арсенал, пише изданието. Преминаването в голям отбор може да мотивира бившия играч на Тотнъм и Манчестър Юнайтед да предложи нещо повече от „поредната разходка на терена”, за което е обвиняван във Фулъм.

Новият треньор на „котиджърс” Рене Мюленстийн заяви категорично, че няма да застава на пътя на Бербатов. Освен от Арсенал, интерес към българина има и от Германия и Турция. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА