Last news in Fakti

21 Декември, 2013 14:30 2 042 1

Ще остане ли Бербатов на „Крейвън Котидж”?

  • крейвън котидж-
  • фулъм-
  • димитър бербатов-
  • арсенал-
  • трансфер-
  • емил данчев

Арсенал се оглежда за нападател, който да помогне на тима да спечели титлата в Англия

Ще остане ли Бербатов на „Крейвън Котидж”? - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Преброени ли са дните на Димитър Бербатов във Фулъм? Този въпрос интересува феновете на „котиджърс” и всички, които следят отблизо играта на българина. Дали той обаче се чувства щастлив на „Крейвън Котидж” в Лондон?

Според агента му Емил Данчев отговорът е отрицателен. „Вече не се чувства съвсем щастлив, както се изразяват в клуба. Неговото желание е да се раздели с тях през януари. Това, което мога да кажа е, че се работи по няколко версии. Неговото желание е да остане още в Англия и смятам, че това ще се получи”, заяви Данчев за ТВ7.

Новият треньор на Фулъм Рене Моленстийн обаче не е на това мнение. 49-годишният холандец, който замени Мартин Йол, е убеден, че с идването и разговорите си с българина е променил решението му да напусне тима през януарския трансферен прозорец.

„Познаваме се добре – той не е непознат за мен, аз също за него. Той е наясно с визията ми за играта, която той също споделя. Бербатов играе отлично, откакто съм начело на отбора”, заяви Моленстийн пред местния „Дейли мейл”.

Интерес към българския нападател има от страна на Арсенал и Нюкасъл според медиите на Острова. Шансовете Бербатов да напусне след седмици са големи, защото Фулъм се намира на предпоследна позиция във временното класиране на английската Висша лига с актив от едва 13 точки след 16 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    da vzima pensiata i da biaga