Last news in Fakti

14 Декември, 2023 09:10 1 084 2

Сари не го е страх! Пожела си един определен гранд за следващ съперник

  • футбол

Италианецът иска скоро пак да се върне в Испания

Сари не го е страх! Пожела си един определен гранд за следващ съперник  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът на Лацио Маурицио Сари каза кого предпочита за следващ съперник на “орлите” в 1/8 финалната фаза на Шампионска лига. След снощната загуба на Лацио от Атлетико Мадрид с 0:2 на “Естадио Метрополитано” римляните си потвърдиха второто място в Група “Е”, което означава, че в следващата фаза на турнира ще се срещнат срещу един от първите в другите групи.

Сари бе доста смел и заяви следното след снощната загуба на тима:

“Малко съм ядосан, но все пак дойдохме на един прекрасен стадион срещу един отличен отбор. Платихме си за всички грешки, които направихме, а всички положителни отигравания ги пропиляхме. Опитахме се да дадем максимума от себе си, но в началото и на двете полувремена бяхме много разсеяни и именно там Атлетико успя да ни изиграе.

В такъв случай се надявам следващия ни съперник да е Барселона, защото е единственият гранд срещу когото не съм играл. Много бих се радвал да се срещнем, нищо, че играят на друг стадион, бих отишъл с удоволствие”, заяви Сари в пресконференцията си след двубоя в Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къв гранд е Барцилона

    4 1 Отговор
    Вие нормални ли сте? 2 поредни години не минават групите, 2:8 от Байерн… Стига медийни балони!

    Коментиран от #2

  • 2 Без ПлатиМи

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Къв гранд е Барцилона":

    Барца е средняк, отстраняван от Айнтрахт, Рома, Бенфика, Юве, Атлетико…