Last news in Fakti

17 Декември, 2013 13:08 2 248 4

Шарапова: Благословена съм с човек като Григор

  • мария шарапова-
  • григор димитров-
  • тенис-
  • благословена

Рускинята е щастлива с българския тенисист

Шарапова: Благословена съм с човек като Григор - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Руската тенисистка Мария Шарапова заяви в интервю за „New York Times“, че се чувства благословена да е близо до човек като Григор Димитров. Двамата са заедно повече от година, а красавицата изрази радостта и щастието си от връзката с най-добрата ни ракета.

„Преминах през доста предизвикателства през 2012 година, за да превъзмогна раздялата със Саша Вуячич. Сега обаче съм в прекрасен етап от живота и смятам, че съм по-благодарна от всякога, защото се чувствам и по-опитна. Ако се прибера вкъщи и се чувствам щастлива с някого, то е заради наученото от миналото“, заяви Шарапова.

„Приятно е да виждам как човекът до мен изгражда собствения си живот и се превръща в личност, как уважава това, което правя, като ми дава свобода и в същото време е важна част от живота ми. Изключително трудно е да намериш подобна комбинация във всяка връзка, но аз съм благословена да я имам, благодарение на Григор Димитров", каза още красивата тенисистка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    1 1 Отговор
    Още не знае какво л..но е набарала !!!

    Коментиран от #3

  • 2 Zdrawko Sashew

    0 0 Отговор
    нека е щастливо рускинчето. така по-малко ще пищи на корта.
  • 3 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечока":

    АМА КАТО И СЕ НАМЕСТИ В ДЖОБОВЕТЕ ЩЕ И СВЕТНЕ ЛАМПАТА
  • 4 Vasil Stoev

    0 0 Отговор
    От много години наред правим щастливи рускинчета като нея на черноморието ни,и винаги са ни биле много благодарни,много ни ценят.