Last news in Fakti

23 Декември, 2023 11:00 1 641 2

Кайл Уокър и Фелипе Мело размениха юмруци след финала на Световното клубно първенство

  • флуминензе-
  • фелипе мело-
  • манчестър сити-
  • кайл уокър-
  • футбол-
  • световното клубно първенство

От кадрите след мача се вижда как Фелипе Мело тича към Кайл Уокър и именно той започва конфронтацията

Кайл Уокър и Фелипе Мело размениха юмруци след финала на Световното клубно първенство - 1

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър и халфът на Флуминензе Фелипе Мело размениха юмруци след края на финалния мач между двата тима на Световното клубно първенство. "Гражданите" спечелиха с категоричното 4:0 и вдигнаха трофея за пръв път в историята си. След края на срещата обаче се стигна до въпросната нелицеприятна сцена.

От кадрите след мача се вижда как Фелипе Мело тича към Кайл Уокър и именно той започва конфронтацията. Причината за нея остана неясна. Двамата се хванаха за гушите и си размениха удари, но до по-сериозна ситуация не се стигна, тъй като техните съотборници реагираха бързо и успяха да ги разтърват, а най-деен в това отношение бе Джак Грийлиш.

Впоследствие Уокър се появи на церемонията по награждаването и именно той получи трофея за победителите. 33-годишният бранител бе капитан на "гражданите" в този мач в отсъствието на контузения Кевин де Бройне.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фудбалер

    8 0 Отговор
    Циганска работа. Като са те били с 4:0 всичко е ясно, ходи си ближи раните, а не се прави на мъж.
  • 2 УРА,,УРА

    2 0 Отговор
    Видеото е подробно и изчерпателно и на всички е пределно ясно какво се е случило!