Last news in Fakti

24 Декември, 2023 11:30 2 582 2

Теодор Христов с исторически успех над легенда и бивш шампион на GLORY

  • теодор христов-
  • спорт-
  • кикбоксьор-
  • муртел гроенхарт

Битката на младия талант и седмия в ранглистата на GLORY в полусредна категория бе една от основните на GLORY 90 в Ротердам

Теодор Христов с исторически успех над легенда и бивш шампион на GLORY - 1

Професионалният кикбоксьор Теодор Христов постигна най-големия успех в кариерата си, след като победи ветерана Муртел Гроенхарт в Ротердам след три рунда със съдийско решение.

Битката на младия талант и седмия в ранглистата на GLORY в полусредна категория бе една от основните на GLORY 90 в Ротердам. За втора битка в организацията Христов получи опонент със статут на легенда, тъй като Муртел Гроенхарт е с главозамайваща статистика от близо 100 професионални битки (70-26-3), докато варненецът вече е с 16 победи и 3 загуби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    2 1 Отговор
    Браво на момчето, прави нещо за България, а либерастките лизачи
    гледат само да грабят от народа.
  • 2 Кучето

    1 0 Отговор
    Какво,, момче,,,!?И за какво му благодариш,тъпако?Той е опасна мутра,която ако те срещне на улицата ще ти вземе здравето