Last news in Fakti

24 Декември, 2023 16:00 1 727 1

Изненадваща раздяла обмисля Барселона

  • барселона-
  • роберт левандовски-
  • футбол

Каталунското издание пише, че полякът е загубил статута си на недосегаем, след като се намира в слаба форма от началото на сезона

Ръководството на Барселона обмисля раздяла с нападателя Роберт Левандовски, твърди "Спорт". Каталунското издание пише, че полякът е загубил статута си на недосегаем, след като се намира в слаба форма от началото на сезона.

Информацията гласи още, че представител на клуба, чрез посредник, е влязъл в контакт с агент от Саудитска Арабия с идеята да проучи възможността за евентуален трансфер на нападателя там през идното лято.

До момента през сезона Левандовски има 9 гола и 5 асистенции. Той обаче прави много пропуски, което не е типично за него.

Полякът премина в Барселона през лятото на 2022 година от Байерн Мюнхен за 50 млн. евро. Той подписа договор за 4 години, като след края на сезона заплатата му трябва да се увеличи.

Преди няколко месеца 35-годишният футболист получи оферта от Саудитска Арабия, която отказа. Ако беше приел, той щеше да получи 150 млн. евро само под формата на заплати.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    3 0 Отговор
    Левандовски естествено е много добър футболист , и реализатор . Само , че е много неподходящ за стила който играе Барселона .