Last news in Fakti

24 Декември, 2023 15:30 1 185 6

Лудогорец проявява интерес към капитана на елитен испански тим

  • лас палмас-
  • оменуке мфулу-
  • лудогорец-
  • футбол

Много е вероятно Мфулу да смени клубната си принадлежност през януарския трансферен прозорец

Лудогорец проявява интерес към капитана на елитен испански тим - 1

Българският шампион Лудогорец проявява интерес към капитана на Лас Палмас Оменуке Мфулу, пише испанското издание La Provincia. "Орлите" са готови да отправят оферта за играча, но имат сериозна конкуренция в лицето на Еспаньол, Сарагоса и тимове от Турция.

Много е вероятно Мфулу да смени клубната си принадлежност през януарския трансферен прозорец. Еспаньол е големият фаворит за подписа на халфа, който е впечатлил треньора.

Има само един проблем. Мфулу попадна в разширения състав на ДР Конго за Купата на африканските нации. Ако вземе участие в надпреварата, тогава няма да бъде на разположение за евентуалния си нов клубен тим през януари.

Предпочитанието на халфа е да остане в Испания. Той поднови договора си с Лас Палмас само преди година. Действащият му контракт изтича през 2025-а година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    8 0 Отговор
    А при от къде, като му конфискуваха корабиъе и белото...
  • 2 въпросче

    3 0 Отговор
    А защо "Лудогорец" не проявява интерес към този с брадата,дето пише на ръката му Беко? Защо само тъмнокожи трябва да събират в България?

    Коментиран от #4

  • 3 БАРС

    4 1 Отговор
    ТО КАТО ГЛЕДАМ ЛУДОГОРЕЦ ПО ДОБРЕ ДА ГО ПРИМЕСТЯТ КЛУБЪТ В АФРИКА.ТО ДАЖЕ И НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСЯТ ИГРАЧИ ОТ ТАМ ТЕ ДТРЕКТНО САМИ ЩЕ ИДВАТ.ТО ТАКА ИЛИ ИНАЧИ В ЛУДОГОРЕЦ ПОЧТИ НЧМА БЪЛГАРИ
  • 4 Ветеринарен психолог

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    На ръката му пише белоо. Тамън пасва на концепцията на Шефовете на Лудогорец. Ама много бело ще трябва да пласират та да го вземат.
  • 5 Ицу хазарта

    4 0 Отговор
    Като нема бело ще дишат лепило в Разград
  • 6 Ратата

    1 0 Отговор
    Какъв капитан като човека има 5 изиграни мача и записани общо 77 минути игра от началото на сезона .