Last news in Fakti

21 Декември, 2013 11:50 956 0

Манчестър Юнайтед одобри Стефан Велков

  • манчестър юнайтед-
  • стефан велков-
  • славия

Сръбският скаут на Юнайтед Будимир Вуячич гледа Велков 4 пъти през есента

Манчестър Юнайтед одобри Стефан Велков - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС, Old Trafford

Английският Манчестър Юнайтед е готов с позитивен доклад за видяното от играча на Славия Стефан Велков в петте дни, през които младежът тренира с клуба. В петък вечер дори имаше вариант българският защитник да запише участие за тима на „червените дяволи” до 21 години срещу лондонския Арсенал, пише вестник „Труд”.

В сряда местният „Дейли мейл” информира, че Велков тренира с тима на клубната база в Карингтън. Ръководството на Манчестър Юнайтед изготви и програма за подготовка на 17-годишния защитник на „белите”, която Велков трябва да следва до юни 2014 година.

Сръбският скаут на Юнайтед Будимир Вуячич гледа Велков 4 пъти през есента и изписа няколко тефтера със записки, предоставени на експертите в клуба от Манчестър.

Юнайтед  ще влезе в контакт със Славия и започват разговори. Едно от условията на англичаните е да имат опция за първи преговори с младежа при негов трансфер следващото лято.

Това е обичайна практика при сделки за млади играчи, които клубовете следят. Но и такава договорка ще бъде скрепена с контракти, а се предвижда и базова сума, която Славия ще иска за футболиста. Ръководството на „белите” настоява тя да не е под 500 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА