Last news in Fakti

28 Декември, 2023 19:49 10 894 2

Джокович за Надал: Много пъти...

  • спорт

Джокера вярва, че Матадора ще се завърне изключително силен на корта

Джокович за Надал: Много пъти... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

37-годишният Рафаел Надал има 22 титли на сингъл от Големия шлем. Рафа не игра почти 1 година заради контузия. Той ще се завърне в тениса скоро. Новак Джокович пък каза за Рафа:

"Винаги очаквам от него да играе по най-добрия начин. Много пъти са го отписвали за тениса, правили са го и с мен. Но ние им доказахме, че грешат. Той не е тенисист, който ще се върне на корта само, за да играе. Надал иска да печели титли, да е най-добрият в спорта, затова е легенда".

Джокович е рекордьор по титли от Големия шлем при мъжете. Той има 24 трофея от Шлема и смята, че Рафаел Надал е един от най-опасните му съперници за Аустрелиън Оупън 2024.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ноле е клоун

    5 9 Отговор
    Джокович е симулант.
  • 2 Тнгжэ

    2 5 Отговор
    Знаеш,гнидо кой е най-добрият!