Last news in Fakti

1 Януари, 2024 05:53 5 720 0

Сакраменто със страхотен мач! Треньорът Браун с куп интересни решения, включително за Везенков

  • спорт

Сашо игра в края на срещата

Сакраменто със страхотен мач! Треньорът Браун с куп интересни решения, включително за Везенков - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сакраменто Кингс победи като гост Мемфис Гризлис в мач от НБА. Треньорът на гостите Майк Браун взе куп интересни решения за двубоя.

123:92 за "кралете".

Александър Везенков беше в третата петица на гостите, която завърши срещата при протоколен вече характер на сблъсъка.

Домантас Сабонис направи невероятен мач. Трипъл-дабъл с 20+ борби, нещо, което е изключително трудно. 13 т, 21 борби и 12 асистенции за центъра.

Най-резултатни за гостите бяха Малик Монк и Де'Аарън Фокс с 27 точки и 24 точки. Резервата Монк игра 21 минути, в които беше неудържим.

Майк Браун реши да не пусне Кевин Хъртър като титуляр. Той традиционно е сред започващите срещите за Сакраменто. Гардът играе колебливо напоследък. В този мач той записа 9 точки и 17 игрови минути.

Монк обаче не стартира, титуляр до Фокс, Харисън Барнс, Кийгън Мъри и Сабонис беше Крис Дуарте.

Вторият състав на гостите беше: Мичъл, Монк, Хъртър, Лайлс и Лен.

Младокът Елис, който имаше мачове с много минути напоследък, Тоскано-Андерсън, Едуардс, Най-полезният играч на Евролигата за миналата редовна кампания Везенков и опитният Макгий получиха минимален шанс за изява.

Сашо игра 3:25 в края на мача. Вкара 2 точки и хвана 1 борба. Българинът опита два пробива като при първия сполучи.

Четири от играчите на домакините вкараха най-малко 17 т., но нямаха ден в защита.

Сакраменто е 19-12, Мемфис Гризлис 10-22 победи/загуби.

Широката ротация на "кралете" е евентуален индикатор, че те ще търсят зимни размени на играчи, за добавяне на един или два по-класни играчи към титулярната петица, предвид, че баскетболисти, които треньорът да използва като ролеви-играчи до края на сезона не липсват. Тимът ще иска да достигне поне 1/2-финалите в Западната конференция на НБА.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА