Last news in Fakti

20 Декември, 2013 19:49 676 2

Батков запазва теньорите, прави селекция

  • тодор батков-
  • левски-
  • треньорите-
  • селекция-
  • христо йовов

Солбственикът изказа положителна оценка и за работата на Христо Йовов

Батков запазва теньорите, прави селекция - 1
Снимка: БГНЕС

Левски адвокат Тодор Батков днес проведе работна среща на Герена със спортния директор Христо Йовов и с треньорския екип на отбора, начело със старши треньора Антони Здравков.

"Доволен съм (от треньорския екип). От 14 мача - 10 победи, 1 равен и 3 загуби. Поне статистиката така говори. От 11 мача за първенство взеха 24 точки, а предишните от 12 мача - 19. Завариха отбора след погром - физически и психически. Не мога да бъда недоволен. Никога не е стоял въпросът кой ще бъде треньор. Това е екипът, който води Левски... и ще продължи да го води след Нова година", коментира Батков.

Той също така изказа положителна оценка и за работата на Христо Йовов.

"Йовов и като футболист се отличаваше с мисъл, интелигентен човек. Трупа опит сега. Доволен съм и от него", каза юристът. На срещата са обсъдени детайлно въпросите около селекцията и зимната подготовка на отбора.

"Говорихме в най-големи детайли за селекцията. Естествено нищо няма да съобщя. Ще имаме и попълнения, и освободени футболисти, но ще бъде съобщавано, когато се случат нещата", каза Батков.

Шефът на Левски ще търси свободни агенти, но "поне двама ще трябва да ги купим", уточни собственикът на "сините".

Столичани се събират за първа тренировка на 12 януари, а до края на месеца отборът ще се готви на новата база в Созопол, която е предпочетена пред тази в Несебър.

През февруари Левски ще проведе втората част от зимната си подготовка в Кипър, където отборът ще наблегне на контролните срещи.

Батков вчера не присъства на Националния стадион "Васил Левски" на вечното дерби срещу ЦСКА заради настинка и не видя на живо победата със 7:6 след изпълнение на дузпи, която прати "сините" на четвъртфиналите в турнира за купата на България.

"Доволен съм, Щастлив съм. Все пак частично върнахме доброто настроение на нашите привърженици в последния мач за годината. Продължаваме на гоним нашите цели", каза Батков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
  • 2 борислав димов

    0 0 Отговор
    Слаб отбор и треньори,не знам може и да не разбирам,но на последния мач м/у ЦСКа и ЛЕВСКИ не видях нищо особено.Откъде този оптимизъм,при полупразен стадион.Уважам собственика за средстват ,които дава ,но няма да има успехи,това не му е силата .