Last news in Fakti

21 Декември, 2013 18:54 947 0

Фулъм без Бербатов загуби от Сити

  • висша лига-
  • фулъм-
  • димитър бербатов-
  • манчестър сити-
  • александър тонев

Александър Тонев игра над час за Астън Вила при поражението от Стоук Сити

Фулъм без Бербатов загуби от Сити - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Манчестър Сити победи Фулъм на „Крейвън Котидж” с 4:2 в среща от 17-ия кръг на английската Висша лига. Изненадващо българският нападател на домакините Димитър Бербатов не попадна в групата за мача, а веднага след това се появиха спекулации, че причината за това е желанието му да напусне тима през януарския трансферен прозорец. Според медиите на Острова може да става и дума за контузия.

Яя Туре и Венсан Компани дадоха преднина на гостите от Манчестър през първото полувреме, но Фулъм се съвзе през втората част. Ричардсън върна един гол малко след началото й, а Компани си отбеляза автогол в 69-ата минута. Влезлият като резерва Хесус Навас обаче вкара решително попадение в 78-ата минута след подаване на Давид Силва и донесе трите точки на тима си, който постигна едва трета победа като гост във Висшата лига в последните си 9 мача. До края на двубоя се разписа и Джеймс Милнър, който бе изведен от Алваро Негредо за крайното 2:4.

Шампионите Манчестър Юнайтед победиха Уест Хям с 3:1 на „Олд Трафорд”. Дани Уелбек даде преднина на домакините в 26-ата минута, а Аднан Янузай удвои в 36-ата. Ашли Йънг направи резултата класически с гол в 72-ата минута. Карълтън Коул върна едно попадение за „чуковете” в 88-ата минута.

Астън Вила на Александър Тонев загуби при гостуването си на Стоук Сити. Българският полузащитник започна като титуляр, но бе заменен в 67-ата минута на срещата.

Вижте всички резултати от изиграните днес срещи:

Ливърпул – Кардиф 3:1
Кристъл Палас – Нюкасъл 0:3
Фулъм – Манчестър Сити 2:4
Манчестър Юнайтед – Уест Хям 3:1
Стоук Сити – Астън Вила 2:1
Съндърланд – Норич 0:0
Уест Бромич – Хъл Сити 1:1


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА