Last news in Fakti

6 Януари, 2024 14:00 2 274 1

Антъни Джошуа се връща на ринга на 9 март в Саудитска Арабия

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • франсис нгану

Съперникът му обаче няма да е Дионтей Уайлдър, както се очакваше доскоро, а Франсис Нгану

Британският бивш световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа (27-3, 24 нокаута) се връща на ринга на 9 март в Саудитска Арабия. Съперникът му обаче няма да е Дионтей Уайлдър, както се очакваше доскоро, а Франсис Нгану. Мачът бе потвърден от промоутъра Еди Хърн.

Очакваше се боят да е с Уайлдър, но Бронзовия бомбардировач неочаквано загуби от Джоузеф Паркър в рамките на боксовата вечер на 23 декември и неговата кандидатура по очевидни причини престана да устройва организаторите.

А вчера стана ясно, че Джошуа се изправя срещу бившия шампион на UFC. Камерунецът вече дебютира в бокса именно в Саудитска Арабия, като загуби със съдийско решение от Тайсън Фюри. Въпреки това Нгану свали в нокдаун Циганския цар и впечатли с представянето си.

Британският промоутър Еди Хърн вече обяви, че двубоят между Джошуа и Нжану ще бъде официално обявен на пресконференция в Лондон на 15 януари.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васик атанасов

    1 0 Отговор
    Успех за Нагану