Last news in Fakti

14 Януари, 2024 10:00 1 851 5

Половинката на Икарди със сензационно разкритие

  • уанда нара-
  • мауро икарди-
  • футбол-
  • макси лопес

Бяхме много добри приятели, но усещах някаква вибрация във въздуха, когато бяхме заедно

Половинката на Икарди със сензационно разкритие  - 1

Една от най-популярните красиви жени в света на футбола Уанда Нара разкри интересна историята за съпруга си и звезда на Галатасарай Мауро Икарди още от времето, когато бе женена за друг футболист - Макси Лопес.

„Бяхме много добри приятели, но усещах някаква вибрация във въздуха, когато бяхме заедно. Той тъкмо се канеше да замине за Европа и ми каза, че има четири мобилни телефона, защото разделя жените по континенти“, сподели Уанда в шоуто на сестра си Заира.

„Веднъж го поканих на плаване с лодка. Бяхме голяма компания, включително и бившият ми съпруг. Мауро беше с два телефона - работния му и другия за момичетата. В един момент ги остави и отиде в другата част на лодката. Аз се огледах и хвърлих телефона за мацките във водата. След това дълго го търси, а в издирването се включих и аз, за да не буди съмнение“, добави през смях Уанда, която е и агент на мъжа си.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сериознооо?

    4 0 Отговор
    "...откакто бе женена"????А не е ли омъжена.А той омъжен,а тя оженена,...уффф съвсем се обърках...за джендърята нема значение.И тся ли е бивша с пи шка?
  • 2 Боби

    7 1 Отговор
    Тази цоцолана една от най красивите? Който го е измислил това не е добре с очите. Такива маймуни с лопата да ги ринеш.
  • 3 бобошен

    1 0 Отговор
    УАНДА НАРА не е била женена,а ОМЪЖЕНА.
  • 4 ннннннннн

    0 0 Отговор
    Уанда, която е и агентка на мъжа си
  • 5 в кратце

    0 0 Отговор
    Уанда си е Уанда-сладко любовно пухче.