Last news in Fakti

28 Декември, 2013 14:59 615 1

Сакременто победи Маями след продължения

  • сакременто-
  • маями-
  • нба-
  • баскетбол-
  • джеймс

ЛеБрон Джеймс се контузи

Сакременто победи Маями след продължения - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
ЛеБрон Джеймс наниза 33 точки и излезе на 29-о място в историята като изпревари Лари Бърд и Гари Пейтън и вече има 21 819, но не успя да спаси Маями Хийт от загуба.

Горещите пропиляха преднина от 17 точки и отстъпиха при гостуването си в Сакраменто със 103:108 след продължение. Те играха без Дуейн Уейд, Рей Алън и Крис Андерсен, които имат леки контузии, а освен това и Джеймс усети болки в слабините и не е ясно дали ще играе срещу Портланд.

„В момента не се чувствам много добре“ призна Джеймс, който през второто полувреме се задоволи с действия по периметъра и спря да пробива, а Кралете се възползваха от шанса си.

Домакините изоставаха с 6:23 след малко повече от 7 минути игра, но се върнаха в двубоя и в третата част изравниха. Все пак Маями може да се сърди само на себе си, че не успя да спечели. Гостите водеха с 89:85 по-малко от 3 минути преди края, а Марио Чалмърс изпусна два наказателни удара. След това именно плеймейкърът извърши грубо нарушение срещу Дамаркъс Къзънс, който вкара двата си опита от линията, а тъй като топката остана за Сакраменто, Руди Гей изравни с обръщане.

В продължението домакините дръпнаха с 97:91 и със 102:94 50 секунди преди края, но ЛеБрон ги притесни сериозно с 3 поредни тройки, като след последната приближи отбора си до 103:106, но Айзея Томас гарантира триумфа от линията.

Дамаркъс Къзънс приключи с 27 точки и 17 борби за победителите, а Руди Гей добави 26, за да могат калифорнийци да подобрят баланса си до 9-19 и да спрат серията на съперника от 19 поредни успеха срещу отбори от Запада. Маями е с 22-7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор