Last news in Fakti

17 Януари, 2024 15:33 1 231 2

Треньорът на Везенков отнесе жесток троен удар

  • спорт

Майк Браун олекна с 50 000 долара, два пъти виждаше победата за "кралете" и тя им се изплъзна

Треньорът на Везенков отнесе жесток троен удар - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът на Сакраменто Кингс, където играе Александър Везенков, Майк Браун отнесе тежка глоба.

Браун беше изгонен в предпоследния мач на "кралете". Той не удържа нервите си при драматичната загуба от Милуоки Бъкс като гост.

Само умелата намеса на здравеняка Малик Монк май предотврати дори физически сблъсък между Браун и съдиите.

"Кралете" загубиха в Милуоки със 142:143 след продължение и тройка със сирената за домакините. Тази сутрин българско време баскетболистите на Сакраменто пък загубиха със 117:119 пак като гости, но от Финикс Сънс.

Тимът на Везенков водеше с 22 точки по време на четвъртата част, но загуби. Сашо вкара 14 точки и не беше виновен за сензационното поражение, предвид преднината от 109:87.

Българинът не игра в последните минути на мача, когато титулярите на Сакраменто Кингс метафорично се гипсираха. Точно тогава пък защитата на домакините се активизира, а мега звездата Кевин Дюрант се събуди и "проклятието" на коментатора, който вече беше калкулирал победа за гостите се сбъдна.

Глобата с 50 000 долара за невъздържано поведение на мача от НБА Милуоки - Сакраменто изглежда не е основният проблем на Браун сега. Той получава голяма заплата, а "кралете" могат да съжаляват за последните си 2 загуби, особено днешната беше изключително неприятна.

Кингс вече са 7-ми в Западната конференция на НБА и са в тежък психологически момент.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.