Last news in Fakti

19 Януари, 2024 17:29 2 435 3

Лошото момче Кирьос: Джокович е страхотен, но...

  • спорт

Ник с нестандартна прогноза

Лошото момче Кирьос: Джокович е страхотен, но... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Австралиецът Ник Кирьос е считан от много хора за Лошото момче на тениса сега. Ник е с контузия и в момента не играе професионално на корта. Кирьос е коментатор за Евроспорт и заяви, че Джокович е страхотен, но има друг фаворит за титлата в Мелбърн.

"Мисля, че Циципас ще спечели Аустрелиън Оупън", сподели Ник в социалната мрежа Х.

Стефанос Циципас е седми в ранглистата на АТП.

Джокович и Кирьос са добри приятели. Ноле едва ли би подценил Стефанос Циципас, но Джокера не е от най-срамежливите играчи. Именно Ноле е считан за най-вероятният шампион в турнира от Шлема. Той ликува в Мелбърн миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    От сега да заложиш ва Цици-пас.......По лесно е на Господ Джока........Всички ,които останаха са много силни и Димитров има шансове......!Най вероятно победителят ще е от Групата на Господ Джокович.......Но най ероятно-------Вчера се зарадвах,че Медведев няма да пречи,ноо...Той Имитирал контузия.......Фаворитите са се покрили.........още не се виждат.
  • 2 Рафаело Надали

    2 1 Отговор
    Джо Ноле е много силен, защото не вкара във вените спайк протеина на несъществуващ вирус.

    Доста от другите яси извадиха фалшиви сертификати, но Джокович реши да се прави на горд. Велик ход за да го заобичат в пъти повече по света.
  • 3 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Сбъркал е ! Трябваше да заложи на друг велик ТЕНИСЯГА - бат Бойко Борисов ! Но той за съжаление не е в турнира ! Иначе е фин , елегантен , мощен и ОПРОСТАЧЕН в прекомерни дози играч !