Last news in Fakti

21 Януари, 2024 12:33 2 063 9

Лош ден за Алберт Попов

  • спорт

Българинът отпадна в Австрия

Лош ден за Алберт Попов - 1
Снимка: БГНЕС

Алберт Попов отпадна в първия манш на слалома в Кицбюел, Австрия.

Българинът стартира добре в първите врати, но по средата на слалома не успя да остане в страсето. Рискът винаги съпътства състезанията в алпийските ски.

Стартът е от Световната купа по ски-алпийски дисциплини.

11 състезатели от първите 30 стартирали не завършиха манша.

Лидери в класирането към момента са Кристофер Якобсен, Даниел Юл и Мануел Фелер, най-вероятно те ще са първите трима в манша.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    4 7 Отговор
    Този е "Гришко" във ските. Все добре почва, очакваме много от него, а накрая...
  • 2 австрийците

    3 3 Отговор
    са го изпързаляли.
  • 3 Счетоводител

    8 0 Отговор
    Подходи агресивно и логично отпадна, след първите 2-3 врати имах лошо предчувствие, след това бях сигурен че е въпрос на време да отпадне. Явно си е поставил за цел подиум на всяка цена и този сезон, а не трябва така. Бавно, работливо, с точки и добри класирания трябва да подхожда. Иначе го може и се справя добре наравно с големите.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зайо Байо

    0 0 Отговор
    Ами то май всеки ден за него е лош ! Колкото пъти се пуска и все не завършва !
  • 6 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Наистина ли Алберт и 4-ти в Спортист на Годината ? И е преди хора като Нургюл и Карлос ? Които са шампиони и рекордьори ? Това е някаква грешка явно !
  • 7 ПЪГУОШ

    0 0 Отговор
    Алберт Пакпадналов ?
  • 8 Двуок ЦИКЛОП

    2 0 Отговор
    Гледам го с интерес и надежда. Всеки път се пуска свръхенергично и пренавито. И в резултат , рядко завършва или прави грешка и изостава много. Жалко !
  • 9 Все пак

    0 0 Отговор
    спрете с българското злобарство - от 75 състезатели отпаднаха 32! Най-тежкото слаломно трасе, както съседната писта Щрайф е най-плашещата за скоростните дисциплини!