Last news in Fakti

5 Януари, 2014 18:34 759 0

Челси продължава за ФА Къп

  • челси-
  • дарби каунти-
  • фа къп

Възпитаниците на Моуриньо победиха Дарби Каунти

Челси продължава за ФА Къп - 1
Снимка: БТА/АР
С голове на Джон Оби Микел и Оскар Челси победи Дарби Каунти като гост с 2:0 и се класира за 4-ия кръг на ФА Къп, където ще приеме Стоук Сити.

Сините може и да нямаха сериозно предимство, но благодарение на класата си стигнаха до триумфа. Попаденията паднаха през втората част, а това бе 16-ият пореден път, в който лондончани преодоляха тази фаза на турнира. За последно отпаднаха в 3-ия кръг от Манчестър Юнайтед през 1998-а.

Стив Макларън направи само 2 промени от състава, загубил срещу Уигън в средата на седмицата. Джеф Хендрик и Саймън Доукинс стартираха вместо Джони Ръсел и Крейг Брайсън.

Жозе Моуриньо обаче показа, че взима съвсем сериозно надпреварата, като пусна състав, в който се открояваха Вилиан и Оскар. Еден Азар, Хуан Мата и Фернандо Торес останаха на пейката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА