5 Януари, 2014 19:29 718 1

Ливърпул победи за ФА Къп

  • ливърпул-
  • олдъм-
  • фа къп-
  • аспас

Ливърпул ще прави компания на Челси в четвъртия кръг след победа с 2:0

Ливърпул победи за ФА Къп - 1
Снимка: БТА/АР
Ливърпул успя да победи тима от Първа лига Олдъм с 2:0 и да се класира за 4-ия кръг на ФА Къп.
Домакините владееха инициативата, но не създадоха много голови положения. Яго Аспас вкара първия гол за "Мърсисайдци", като той падна в 55-ата минута. В 82-ата минута Таровски си отбеляза автогол и оформи крайния резултат.
 
Следващият противник на Ливърпул в турнира е победителят от двойката Борнемут и Бъртън. За състава на гостите в игра се появи сина на Брендън Роджърс - Антон, който влезе на терена в 82-ата минута.
 
"Мърсисайдци" дадоха жертва в този мач. Дани Агер се контузи десетина минути преди края и се наложи отборът да доиграе мача с 10 души, тъй като Брендън Роджърс бе направил и трите си смени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Ексклузивно: "Ливърпул" с оферти за двама играчи, мърсисайдци с интерес към играч на "ПСЖ", двама кандидати за нов изпълнителен директор на клуба

    http://liverpool.operatura.info/?p=1896