Last news in Fakti

6 Януари, 2014 11:30 1 262 0

Скандал! Младенов отказа да говори пред журналисти

  • цска-
  • скандал-
  • стойчо младенов-
  • ксанти

ЦСКА замина за гръцкия град Ксанти, където ще проведе първата част от подготвителния лагер

Скандал! Младенов отказа да говори пред журналисти - 1
Снимка: БТА

Пореден скандал с марка „български футбол“. Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отказа да говори пред медиите заради присъствието на журналиста от bTV Тодор Кирков, с когото е в личен конфликт от втория си престой на „Армията“.

„Ще разговаряме, ако Тодор Кирков напусне. Неговото присъствие не е желателно от моя страна. Предатели не ми трябват, да заминават веднага!“, заяви Младенов.

ЦСКА замина за гръцкия град Ксанти, където ще проведе първата част от подготвителния лагер. На клубния автобус се качиха 24 футболисти, като сред тях не бе Марсиньо, на който бе разрешено да се присъедини към тима утре, защото днес очаква да се роди второто му дете, съобщиха „армейците“ на официалния си сайт.

Ново име има  в треньорския щаб на тима. Португалецът Пауло Грило сменя Илиян Василев като треньор на вратарите.

В Ксанти „червените“ ще наблегнат на физическата подготовка и няма да имат приятелски срещи. Контроли са предвидени за втория лагер в Сандански. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА