Last news in Fakti

6 Януари, 2014 16:09 709 1

Младенов проговори: Търсим защитник и нападател

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • проговори-
  • селекция-
  • ксанти-
  • подготовка

Продължаваме да търсим футболисти за постовете ляв защитник и централен нападател, заяви Младенов

Младенов проговори: Търсим защитник и нападател - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов все пак изрази гледната си точка относно планираната подготовка на тима в Ксанти. По-рано днес на „Армията” наставникът отказа да разговаря с медиите заради наличието на журналист, с когото има личен конфликт.

Екзекутора все пак реши да предостави информация за подготовката, която ще се проведе в Гърция и за която днес от София заминаха 24 футболисти.

Вижте съобщението, публикувано на официалния сайт на „червените”:

Армейци,

старши треньорът на ЦСКА София Стойчо Младенов предостави за Вас чрез официалния сайт своята гледна точка относно планираната подготовка на отбора:

„ Винаги съм се отнасял коректно с представителите на медиите и съм проявявал уважение към тях. Това не се е променило и сега. Днес имах намерение и застанах пред журналистите, за да отговарям на въпросите им, с което нашите привърженици да имат яснота по спортно-техническите въпроси. Категорично отказвам обаче да говоря пред човек, който ме оцапа чрез медията, в която работи и не ми даде възможност да се защитя. Този човек съм го задраскал отдавна, защото считам, че той подвежда всички Вас. Благодаря за проявеното разбиране, което до голяма степен демонстрираха медиите днес на стадион „Българска армия”.

Както вече е известно подготовката ни ще премине на два етапа – лагерът в Гърция до 20 януари, както и този в Турция. До дни ще сме наясно с имената на съперниците за контролите, като за Ксанти има вариант да играем с аматьори, поради факта, че професионалните гръцки отбори играят мачове от различните нива на първенствата там. Това може да наложи необходимостта на връщане от Ксанти да минем през Сандански и да играем контрола с някои от отборите, които ще се подготвят там. С нас за Гърция не пътува Марсиньо, на когото лично съм дал ден отсрочка. Той чака второ дете всеки момент. Очакваният от всички нас Стивън Сънди трябва да мине прегледи в София, утре сутринта, след което заедно с Марсиньо ще се присъединят към нас в Гърция.

Продължаваме да търсим футболисти за постовете ляв защитник и централен нападател. Имаме варианти и работим по тях. Привлечените от нас играчи отговарят на концепцията ни за игровия облик на ЦСКА, който ще налагам през пролетта. Набелязаните цели също трябва да покриват тези изисквания. Готови сме и ще предоставяме информация, за да държим в течение привържениците”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС АРЕС

    0 0 Отговор
    ah ti kolko si dolen