Last news in Fakti

6 Януари, 2014 20:11 1 807 2

Състоянието на Михаел Шумахер остава критично

  • михаел шумахер-
  • състояние-
  • критично-
  • гренобъл

Лекарите в Гренобъл заявиха, че непрекъснато следят състоянието на Шумахер

Състоянието на Михаел Шумахер остава критично - 1
Снимка: БТА/ AP

Състоянието на Михаел Шумахер е „стабилно, но все още критично”. Това е мнението на медиците в Гренобъл, които се борят за живота на бившия пилот от Формула 1. Германецът вече осми ден е в изкуствена кома след ски инцидент във френските Алпи.

Лекарите в Гренобъл заявиха, че непрекъснато следят състоянието на Шумахер, но не могат да дадат повече информация за здравето му, предаде Би Би Си.

Междувременно прокуратурата разследва самия инцидент, а в сряда по обяд ще бъде дадена и официална пресконференция, на която ще получим отговори относно причината за тежкото падане. Немското списание „Der Spiegel” излезе с информация, че свидетел е заснел с телефон падането на пилота.

Мениджърският екип на Шумахер и ръководството на болницата отново призоваха за уважение на личното пространство на бившия пилот. Те обявиха, че няма да правят повече декларации и да провеждат пресконференции. Също така помолиха журналистите да не разгласяват информация за състоянието на Шумахер, ако не е официално потвърдена от медиците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС АРЕС

    0 0 Отговор
    s teb sme shumi
  • 2 трезво мислещ

    0 0 Отговор
    Не се предавай Шуми,стискаме палци за скорошното ти възстановяване.