Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 07:30 2 374 7

Френски гигант влиза в строежа на стадион “Българска армия”

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • строеж-
  • реконструкция

Фирмата е една от най-мощните в света в своята област и е участвала в част от изграждането на най-модерния в момента стадион в света - този на Тотнъм

Френски гигант влиза в строежа на стадион “Българска армия” - 1

Френска компания иска да участва в строителството на новия стадион “Българска армия”, съобщава “Мач Телеграф”. Фирмата е една от най-мощните в света в своята област и е участвала в част от изграждането на най-модерния в момента стадион в света - този на Тотнъм. Рaзаговорите засега са на съвсем ранен стадий и евентуалното влизане на французите ще стане ясно около лятото.

Очаква се в следващите няколко месеца да бъде обявена обществена поръчка, в която компанията трябва да участва, както е по закон. Реконструкцията на стадиона се извършва от смесено дружество между ЦСКА и държавата, което прави обществените поръчки за по-скъпите дейности задължителни.

Ако спечели поръчката, френската фирма ще влезе в строежа на “Българска армия” след завършването на грубия строеж. Българските представители на фирмата вече са се запознали с пълната документация и в момента подготвят офертата, с която ще кандидатстват за участие.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 1 Отговор
    Явно са чули за строежа/грабежа на стадиона във Варна ❗❗❗❗
    ТРИДЕСЕТ години , а той още е на груб строеж,
    ама стоте декара вноска вече са застроени и разпродадени ❗❗❗
  • 2 Мдаа

    8 1 Отговор
    В търга участва и световно известната наша фирма с името Гепенсон
  • 3 Иван

    5 1 Отговор
    Започва голямото лапане

    Коментиран от #6

  • 4 уйко калеко

    2 1 Отговор
    От французите имаме много ГОЛЯМО ИСТОРИЧЕСКО ,,НАХЕНДРЯНЕ,,ВИЗИРАМ НЬОЙСКИЯТ ДОГОВОР ОТ 1919 г.Дано и със стадиона не се получи така ,ако се класират.
  • 5 ГАНЧЕВ ПЛАЩА

    0 1 Отговор
    Който иска да краде от него......
  • 6 ГАНЧЕВ ПЛАЩА

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Да крадат, ако им стиска
  • 7 Бай Митю Дюлгерина

    1 0 Отговор
    Цитат:
    Фирмата е една от най-мощните в света в своята област и е участвала в част от изграждането на най-модерния в момента стадион в света - този на Тотнъм.
    И з имах вдин общак - голям, световно известен!
    Участваше в част от вдин мой строеж -
    най-хубавата кочина в селото!