Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 07:28 935 0

Интер продължава с ударите - отмъква звезда на Наполи без пари

  • футбол

“Нерадзурите” си осигуриха втори футболист като свободен агент

Интер продължава с ударите - отмъква звезда на Наполи без пари - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Интер ще се подсили с титуляра на шампионите от Наполи Пьотър Зелински през това лято. Трансферът ще стане факт съвсем скоро, като полякът вече е преминал успешно медицинските си прегледи в Милано и ще подсили “нерадзурите” след края на кампанията, когато договорът му с Наполи приключи.

След 8 сезона с екипа на южняците, Зелински е решил твърдо, че няма да преподпише с тях и вече е договорил личните си условия с Интер. Това е голям удар за Наполи, защото халфът е твърд титуляр от пристигането си на “Диего Армандо Марадона” през лятото на 2016 година, като до момента има над 350 мача за клуба.

Преди ден стана ясно, че на “Джузепе Меаца” като свободен агент ще пристигне и нападателят на Порто Мехди Тареми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА