Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 15:53 4 041 2

Нещата излязоха извън контрол: Ето какво направиха балканските звезди Йокич и Дончич в САЩ (18+)

  • спорт

Никола и Лука правят каквото си искат на паркета. Шегите им пък са...

Нещата излязоха извън контрол: Ето какво направиха балканските звезди Йокич и Дончич в САЩ (18+) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Никола Йокич е лидер на шампиона на НБА Денвър Нъгетс. Лука Дончич пък е супер звезда на Далас Маверикс. Двамата ще са титуляри в Отбора на Запада в Мача на звездите в "Лигата на извънземните".

Според мнозина специалисти това са най-силните баскетболисти сега като комплексни качества. Макар да е център Йокич е майстор при асистенциите. Дончич пък е гард, но е супер борец. Страхотни точконосители са.

Мачът на звездите е тази нощ българско време в Индианаполис. A преди него нещата започнаха да излизат извън контрол.

Докато словенецът Дончич даваше пресконференция, сърбинът Йокич се промъкна незабелязано в гръб на Лука и го посипа с чаша с ледена вода.

Лука Дончич пък без да иска изрече в ефир: "О, ***** ти да ***". Без да вижда кой го посипва с вода.

Фраза, която определено не е препоръчителна за възрастни, какво остава за подрастващи. Лука се хвана за устата и сигурно много съжали, че така се изрази.

Като видя, че Никола е палавникът пък се засмя.

Междудругото Лука Дончич май е най-известният фен на ракията в световен мащаб. Йокич пък никак не е срамежлив, защото въпреки, че не игра по свое решение за Сърбия на последното Световно първенство по баскетбол, беше май най-активен в купона на "плавите" след сребърните медали.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилотът Гошу

    19 0 Отговор
    Леко го поля с вода от бутилка, никви чаши с ледена вода... Лука пък поздрави майка му ... Нищо неочаквано...
  • 2 Aлфа Bълкът

    1 3 Отговор
    Спорт за жирафи.